Politica de confidentialitate

SC KAYANA SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terte persoane fizice sau juridice si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, a ofertelor acestuia si a newsletterului de informare.

Compania va retine datele personale colectate prin inscriere benevola si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind ofertele site-ului www.kayana.ro, evolutia si starea comenzilor in cazul comenzilor online. SC KAYANA SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC KAYANA SRL nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.aparaturastomatologica.ro sau www.kayana.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. In acest scop utilizatorul va trebui sa ceara acest lucru printr-un e-mail explicit in acest sens cu subiectul: Stergere din baza de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, se pot dezabona prin aceeasi modalitate,.

Pentru informare, support, reclamatii si sesizari, ne puteti contacta la adresa office@kayana.ro.